Kopersbegeleiding

Voldoet uw woning/appartement qua voorzieningen aan uw verwachting? Een woning/appartement kopen is voor velen een uniek moment in hun leven. Het spreekt voor zich dat een juiste begeleiding vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering hierbij van groot belang is.

Wij kunnen de volledige kopersbegeleiding (waaronder meer- en minderwerk) alsmede de daaraan gekoppelde nazorg, zowel voor de verkopende alsook voor de kopende partij verzorgen. Doordat wij ons perfect kunnen inleven in de belangen van de koper zonder daarbij de belangen van opdrachtgever uit het oog te verliezen managen wij het project zuiver op basis van de vooraf vastgestelde afspraken en/of al dan niet gesloten koopovereenkomsten.

Tevens kunnen wij een rol voor opdrachtgever vervullen als communicator richting een door koper ingeschakelde externe partij (bijvoorbeeld Vereniging Eigen Huis of makelaar). Reeds in diverse malen hebben wij in goed overleg met dergelijke partijen projecten tot een succesvolle oplevering gebracht.

« terug

Gerelateerde Projecten

Communicatiemanager BIZ 's-Gravenzande

OpdrachtgeverBIZ Koopstad aan Zee
Plaats's-Gravenzande
Startdatum 7 januari 2013
Opleveringsdatum 2 februari 2015

Kopersbegeleiding Oranjehof

OpdrachtgeverAlkmaarse Hout B.V./Bouwbedrijf Tuin-Zijpe B.V.
PlaatsAlkmaar
Startdatum15 augustus 2011
Opleveringsdatum27 april 2012