Afbouwcoördinatie winkelcentrum Shoperade/Westmarket te Amsterdam

De Shoperade wordt verbouwd. In dit overdekte winkelcentrum in Centrum Nieuw West zitten relatief veel kleine winkelruimtes die worden gehuurd door lokale ondernemers. Dankzij het multiculturele aanbod heeft de Shoperade al jaren de sfeer van een markthal. Die sfeer blijft in de toekomst behouden. De ruimte wordt overzichtelijk verdeeld in een deel foodcourt, een deel kleine winkelunits en een deel met ruimte voor een grote winkel-keten.

In de foodcourt komen horeca en eetwinkels met bij de verschillende verkooppunten diverse zitgelegenheden voor de bezoekers. Het winkelgedeelte - met ruimte voor een keur aan lokale ondernemers met inspirerende winkelconcepten - is afzonderlijk af te sluiten. Hierdoor kan het foodcourt ’s avonds langer open blijven. Overdag blijft het één shoperade voor het winkelend publiek. Het geheel krijgt een moderne en industriële uitstraling.

Montecorona Properties (Kroonenberg Groep) heeft begin 2015 opdracht verstrekt aan BITB Projects om de volledige afbouw coördinatie/technische huurdersbegeleiding inzake de winkelunits voor dit project te verzorgen. Hierbij is BITB Projects verantwoordelijk voor de communicatie (in nauwe samenwerk met de commerciële afdeling) richting de huurders gedurende het gehele herontwikkelingstraject. Tevens verzorgt BITB Projects alle opleveringen, terug-opleveringen alsmede tijdelijke verplaatsingen die noodzakelijk zijn om de 2 bouwfasen tijdig aan te laten vangen en tegelijkertijd het verder functioneren van het winkelcentrum zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

« terug