Diensten

Bouwmanagement

U weet wat u wilt, maar u weet nog niet hoe u het gaat organiseren? Wij kunnen het complete bouwmanagement voor u uitvoeren. Door het gezamenlijk selecteren van de juiste partijen en ervoor te zorgen dat deze partijen op het juiste moment de juiste informatie aanleveren en werkzaamheden uitvoeren, begeleiden wij projecten binnen de gestelde kaders van geld, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd.

Afbouwcoordinatie

Hoe behartig je de belangen van een (commerciƫle) huurder zonder daarbij het belang van de opdrachtgever uit het oog te verliezen? Vanuit onze jarenlange praktijkervaring spreken wij inmiddels de 'taal' van de huurder en kennen wij de belangrijkste valkuilen voor een opdrachtgever in dit proces.

Bouwdirectie

Zijn de uitgangspunten bekend en vastgelegd, zijn de benodigde partijen bekend en contractstukken ondertekend en zijn betrokken partijen in het bezit van de juiste tekeningen en berekeningen? Wij dragen er zorg voor dat alle uitvoerende partijen zich houden aan de contractstukken middels het volledig bewaken en coƶrdineren van het proces tijdens de realisatie van een bouwwerk.

Toezicht/kwaliteitscontrole

Voldoet het (te realiseren) project aan de door u vooraf vastgestelde wensen en eisen? U kunt ons inschakelen voor specifieke werkzaamheden, die betrekking hebben op bouwtoezicht en kwaliteitscontrole van onderhanden werken. Uitgangspunten hierbij zijn de contracten met en opdrachten aan uitvoerende partijen en de daaraan gekoppelde (kwaliteits-)eisen.

Kopersbegeleiding

Voldoet uw woning/appartement qua voorzieningen aan uw verwachting? Een woning/appartement kopen is voor velen een uniek moment in hun leven. Het spreekt voor zich dat een juiste begeleiding vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering hierbij van groot belang is.

Communicatiemanagement

Zijn er vele partijen binnen uw project betrokken en bent u op zoek naar een partij die de communicatie tussen de diverse disciplines in goede banen kan leiden dan vult BITB Projects deze specialistische functie binnen/namens uw organisatie graag in.